Personal tools

Hackstory Twitter Hackstory Facebook

Tsutomu Shimomura

From Hack Story

Jump to: navigation, search
Staff Zap (Under Construction)black.jpg

Tsutomu Shimomura i la seva persecució intensiva des de la nit de Nadal de 1994 fins a mitjans de febrer quan van detenir a Kevin Mitnick a Raleigh.

Malgrat que ell personalment mai no ho ha reconegut, en nombroses ocasions ha treballat directament per al govern. Així, en una sessió davant el senat o la càmera de representants dels Estats Units (i després d'haver obtingut la immunitat) va treure un telèfon mòbil de la seva capsa original, el va manipular amb codis i va demostrar que es podia utilitzar per escoltar les converses telefòniques del seu voltant.

Arran de la violació dels seus sistemes va començar una persecució a gran escala i per diversos punts dels Estats Units (de fet, de costa a costa) darrera la pista de la persona que suposadament l'havia atacat. A més a més, aquesta persona era un dels 'criminals' més buscats per l'FBI.

La seva participació va ser tal que ell va localitzar l'apartament on es trobava en Kevin Mitnick (amb escoltes telefòniques que un particular no podia fer). Segons la llei d'aleshores (i d'avui) era il·legal interceptar trucades telefòniques, però ell no només ho va fer sinó que va comptar amb l'ajuda del personal de la companyia telefònica. La seva excusa es que no escoltava les trucades, només detectava aquelles que no eren veus humanes i si transmissions de dades. No obstant aquesta limitació legal, va rebre l'ajuda de la companyia telefònica i els resultats els va facilitar als agents de l'FBI que anàvem amb ell. Tot això va permetre la captura de Kevin Mitnick.[1]

Notas

  1. Xavier Caballé
Retrieved from "Tsutomu_Shimomura"
Hackstory.es - La historia nunca contada del underground hacker en la Península Ibérica.