Personal tools

Hackstory Twitter Hackstory Facebook

Agent Steal

From Hack Story

Jump to: navigation, search
Staff Zap (Under Construction)black.jpg

-Justin Tanner Petersen, aka Agent Steal i Eric Heinz. La seva carrera com a phreaker va començar de ben jove, quan tenia uns catorze anys on va començar a interceptar trucades telefòniques. Als vint anys ja utilitzava ordinadors i es diferenciava de la resta de hackers en la seva absoluta manca d'ètica. No només accedia als sistemes per diversió sinó que en treia profit a nivell personal (per exemple, falsificant talons, falsejant concursos de ràdio..).

Aquest paio va estar diverses vegades al reformatori i a la presó. Durant una d'aquestes estades, l'FBI va contactar amb ell i li va oferir fer la vista grossa a la seva activitat si els ajudava a capturar els que aleshores eren els 'delinqüents' més buscats: Kevin Mitnick i Kevin Poulsen (Dark Dante).

Sota aquest tracte, va participar activament en l'empresonament dels dos Kevin (de forma independent) mentre ell continuava la seva vida paral·lela com a delinqüent. Treballant per a l'FBI, va participar en diverses trobades de hackers a començaments de la dècada dels 90 passant informació als agents federals sobre el que es tractava i qui hi participava.

A finals de 1994 la seva vida paral·lela era ja tan descarada que l'agència el va citar per interrogar-lo. En lloc d'anar, es va amagar i finalment va ser capturat i engarjolat. Va passar 41 mesos a la presó.

La seva prepotència era tal que, fins i tot quan estava en situació de cerca i captura, vivia a pocs metres de l'edifici de l'FBI a Los Angeles.

Algunes referències sobre aquest paio:

http://www.grayarea.com/steal2.html http://www.savage.net/public_html/net/steal.html[1]

Notas

  1. Xavier Caballé
Retrieved from "Agent_Steal"
Hackstory.es - La historia nunca contada del underground hacker en la Península Ibérica.